Our concept and packaging

Het concept van Rubinstein is een originele en revolutionaire benadering van de distributie. We hebben de gang van zaken in de grootdistributie en de prêt-à-porter-ketens nauwgezet bestudeerd zodat we u het leven makkelijker kunnen maken en u de beste verhouding prijs/kwaliteit kunnen aanbieden. Onze oplossing: een maximale flexibiliteit in de levering van onze producten (binnen de 48 uur in de Benelux) en de verpakking. Onze commerciŽle medewerkers komen geregeld bij u langs om te luisteren naar uw behoeften. De kers op de taart: dankzij ons beleid inzake stockbeheer hebben we "stockbreuk" uit ons woordenboek kunnen schrappen. U en uw klanten varen er alleen maar wel bij!

Rubinstein heeft een uiterst performant en herbruikbaar gepatenteerd verpakkingssysteem ontwikkeld. Eigenlijk is het meer dan een verpakking; het is een baanbrekend concept voor de presentatie van producten. Hoezo? Simpel, we hebben onze knowhow toegepast op uw wensen. Wij bestuderen uw behoeften zodat we u een verpakking kunnen aanbieden die helemaal op uw maat is gemaakt:

  • onze verpakkingsoplossingen houden rekening met de verschillende bestaande soorten rayonnage,
  • uw producten zijn beveiligd tegen diefstal omdat ze voorzien zijn van een alarmsysteem,
  • onze herbevoorradingstechniek is tegelijkertijd snel en efficiŽnt,
  • wij plaatsen uw bestellingen zelf in de rekken.

Het professionalisme, het dynamisme en de efficiŽntie die Rubinstein aan de dag legt, zal u helpen deze kwaliteitsvolle producten in alle rust en tegen de beste prijs aan de man te brengen!


 
Web site programmation and design