About us

Rubinstein staat voor meer dan 40 jaar knowhow in lederwaren. Als specialisten in lederen en pvc artikelen voor de grootdistributie ontwikkelen we onze eigen collecties handtassen, portefeuilles en geschenkartikelen.

Wat is ons geheime recept? Professionalisme en passie voor ons vak. Het gebruik van kwaliteitsvolle grondstoffen, een onklopbare kostprijs en een performant management verklaren het succes van het label Rubinstein. Nergens worden de eisen van onze klanten zo nauwgezet ge´ntegreerd: snelheid van levering, verschillen in smaak naargelang de markten, verpakking en presentatie, en vooral de verhouding prijs/kwaliteit.

Tot de klanten van Rubinstein behoort het kruim van de Europese grootdistributie, verschillende Franse ketens die zich hebben toegelegd op prêt-à-porter, de grootste postoderbedrijven en talrijke lederzaken. De groep Carrefour, de groep Metro international, het netwerk Cactus in Luxemburg, Morgan en tal van anderen schenken ons al jarenlang hun vertrouwen. Allen waarderen ze de rijkdom van onze collecties, de uitstekende verhouding prijs/kwaliteit van onze producten en de snelheid van onze leveringen. 
Web site programmation and design