Rubinstein dat is meer dan 60 jaar ervaring in lederwaren

Het is de goesting om u degelijke collecties aan te bieden aan kleine prijzen, maar die meegaan met hun tijd. Die van seizoen tot seizoen bij u blijven met de belofte dat het beter wordt dan ooit.

Geschiedenis

Gesticht in 1958 heeft de familiale onderneming Rubinstein zich gaandeweg ontwikkeld en daarbij steeds een breed gamma aan innoverende en betoverende producten voor mannen en vrouwen gehanteerd.

Ontwikkeling en kwaliteit

Gespecialiseerd in PVC en leer, ontworpen met liefde en passie, daarom gebruikt Rubinstein enkel de beste lederateliers die de juiste know-how en creativiteit bezitten. Dus zorgen we ervoor dat onze collecties verzorgd zijn en dat we enkel werken met kwaliteitsvol leder aan de scherpste prijs.

Behoeftes en verleiding

Tijd en ervaring hebben ons bij Rubinstein geleerd wat echt belangrijk is. Het merk is steeds een baken geweest van kwaliteit en creativiteit en het fabricageproces van handtassen, portefeuilles en accessoires. Deze zijn zowel tijdloos als hip, bevredigen de behoeftes van de klanten en spelen in op de smaak en beurs van eenieder.